RVS Werkblad op maat

Een werkblad van roestvrij staal kent vele voordelen. Hoe gaan we dat doen? Dat vertellen we graag hieronder. Benieuwd naar de kosten? Geef dan via de onderstaande knop uw wensen door, en ontvang binnen 48 uur een vrijblijvende offerte op maat!

Jouw wensen staan centraal

Tekening van het gewenste werkblad
Wanneer we weten hoe jij het RVS werkblad wilt hebben, dan kunnen we alles in kaart brengen met behulp van een tekenprogramma.
Daarin nemen we alle onderdelen mee die je belangrijk vindt. Van de dikte van het blad tot de gekozen afwerking tot de keuze van de spoelbak. En staat je spoelbak er niet bij, onze leveranciers zijn: Franke, Reginox en Lorreine zodat we meer kunnen leveren.  Zo weten we precies hoe het verwachte resultaat er uit moet komen te zien.

Door naar de productie
Wanneer alles getekend is en jij akkoord bent, beginnen we met het produceren van de RVS-werkblad.
Uiteraard is dit maatwerk. Er zijn vele mogelijkheden om tot het gewenste resultaat te komen. Denk hierbij aan een moderne of design spoelbak, een sparing voor een opbouw kookplaat of wil je de kookplaat graag vlak met het werkblad ingebouwd hebben. Zo zorgen we ervoor dat je een werkblad krijgt zoals jij dat wenst.

Hoogwaardige afwerking
Als je de spoelbak naar wens hebt gekozen, dan wordt de spoelbak naadloos in het keukenblad gelast.
Vervolgens doorloopt het keukenblad een aantal fases om uiteindelijk het gewenste resultaat te bereiken. Alle roestvrijstalen werkbladen, kookeilanden, kook, en spoelbruggen worden door ons aan de onderzijde voorzien van een vochtwerende onderlijming. Op deze manier kan het blad eenvoudig op de onderstaande keukenkasten gemonteerd worden. Als laatste wordt het werkblad verpakt en afgeleverd op de door jou aangegeven locatie. 

Zo zorgen we ervoor dat we een bijzonder fraai roestvrijstalen keukenblad met een hoogwaardige kwaliteit aan kunnen bieden. Heb je verder nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bekijk onze veel gestelde vragen!