RVS Keukenblad

Roestvrij stalen keukenbladen zijn perfect vanwege de veelzijdigheid. RVS is eenvoudig te onderhouden, hebben een tijdloos karakter en het is hittebestendig. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om spoelbakken naadloos in te lassen. Dit zorgt ervoor dat er een prachtig geheel ontstaat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Via de onderstaande knop kun je eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen.

De perfecte finish voor jouw RVS keukenblad

Geborsteld
Het oppervlak krijgt hierdoor een mooie matte structuur

Geslepen (K320)
We slijpen het RVS met een lint waarop 320 korrels per cm2 verwerkt zijn. Daardoor krijg je een mooi egaal oppervlak.

Gematteerd
Hiermee krijgt het keukenblad een moderne look

Richtingloos
Hiermee lopen de slijplijnen in het product alle kanten op waardoor het minder krasgevoelig is.

Wild geborsteld
Hiermee krijgt het blad een stoere en industriële look.

Een RVS keukenblad dat voldoet aan alle wensen

Wij maken onze RVS werkbladen volledig op maat. Daardoor kunnen we het blad van je dromen realiseren. Op deze pagina beschrijven we het werkproces. Uiteraard kunnen we ook prachtige RVS spoelbakken verwerken in het keukenblad en uitsparingen maken voor kranen en voor kookplaten. Alles op maat zodat je precies krijgt wat je wilt!

De specialist op het gebied van RVS keukenbladen

Wij maken alle RVS keukenbladen zelf in onze werkplaats en helemaal op maat. Heb je vragen? Dan helpen wij graag. Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Wellicht staat het antwoord daar al tussen. Anders helpen we je graag telefonisch of via email!

Neem gerust contact met ons op

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande formulier of bel op werkdagen tussen 08:30 uur – 17:00 uur direct met 085 130 36 80

Met een telefoonnummer kunnen we je sneller bereiken om eventuele vragen te stellen.
Waarmee kunnen wij je helpen?