RVS Keukenblad

Roestvrijstalen keukenbladen zijn perfect vanwege de veelzijdigheid. RVS is eenvoudig te onderhouden, heeft een tijdloos karakter, oogt professioneel, ziet er stoer uit en is redelijk hittebestendig. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om spoelbakken naadloos in te lassen. Dit zorgt ervoor dat er een bijzonder geheel ontstaat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Via de onderstaande knop kun je eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen.

De perfecte finish voor jouw RVS keukenblad

Geborsteld
Het oppervlak krijgt hierdoor een mooie matte structuur

Geslepen (K320)
We slijpen het RVS met een lint waarop 320 korrels per cm2 verwerkt zijn. Daardoor krijg je een mooi egaal oppervlak.

Gematteerd
Hiermee krijgt het keukenblad een moderne look

Richtingloos
Hiermee lopen de slijplijnen in het product alle kanten op waardoor het minder krasgevoelig is.

Wild geborsteld
Hiermee krijgt het blad een stoere en industriële look.

Een RVS keukenblad dat voldoet aan alle wensen

Wij maken onze roestvrijstalen keukenbladen volledig op maat. Daardoor kunnen we het blad van je dromen realiseren. Op deze pagina beschrijven we het werkproces . Uiteraard kunnen we ook prachtige RVS spoelbakken verwerken in het keukenblad en uitsparingen maken voor kranen en kookplaten. Alles op maat zodat je precies krijgt wat je wilt!

De specialist op het gebied van RVS keukenbladen

Wij maken alle RVS keukenbladen in onze fabriek en helemaal op maat. Heb je vragen? Dan helpen wij graag. Neem gerust contact met ons op of neem een ​​kijkje bij onze veel gestelde vragen. Mogelijke staat het antwoord daar al tussen. Anders helpen we je graag telefonisch of via e-mail!

Neem gerust contact met ons op

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande formulier of bel op werkdagen tussen 08:30 uur – 17:00 uur direct met 085 130 36 80

Met een telefoonnummer kunnen we je sneller bereiken om eventuele vragen te stellen.
Waarmee kunnen wij je helpen?