Over ons

Om het aanrechtblad van jouw dromen te vervaardigen zijn er vele handelingen en machines nodig. Om te beginnen, kiezen we een roestvrijstalen plaat van een bepaalde dikte en een gekozen finish. Vervolgens tekenen we de producten (werkbladen, panelen) in een CAD programma. Op deze manier kunnen we uw wensen volledig in kaart brengen.

Het productieproces

Wanneer je akkoord bent met deze tekening, starten we met het productieproces. De producten worden gesneden met een lasersnijmachine of een plasma snijder en met de kantbank worden de profileringen gemaakt. Uiteraard worden de hoeken netjes gelast.

RVS spoelbak

Indien gewenst, kunnen we ook een spoelbak naadloos inlassen met behulp van onze puntlasmachine. Nadat het inlassen voltooid is, gaat de spoelbak naar de slijpafdeling waar de hoeken en de spoelbakranden afgewerkt worden.

Het enige dat nu nog resteert is de toevoegen van de multiplex aan de onderzijde van het werkblad. In de houtafdeling verlijmen we dan een multiplex plaat met het roestvrijstaal. Op deze manier creƫren we een mooi en strak blad dat sterk is en goed gemonteerd kan worden op keukenkasten. Vervolgens poetsen we alles keurig op en is het blad gereed voor de verzending.