RVS werkblad op maat

Een roestvrijstalen (RVS) werkblad is een uitstekende keuze voor in de keuken. Het ziet er modern en mooi uit en bovendien is het eenvoudig schoon te maken. Een rvs blad is robuust en behoeft het weinig onderhoud. In onze configurator, kun je een selectie maken van jouw wensen, waarna wij jou een vrijblijvende offerte op maat toesturen. 

Hieronder vind je meer informatie over het proces. Heb je nu al vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Afwerkingen:

We kunnen het RVS werkblad voorzien van verschillende afwerkingen. Hieronder vind je per afwerking een afbeelding met een korte omschrijving. We kunnen ook vrijblijvend een sample toesturen zodat je thuis rustig kan kijken hoe het er uit ziet. Bel ons hiervoor op 085 130 36 80 ( op werkdagen tussen 08:30 uur – 17:00 uur ) of stuur ons een mail op: info@rvsindekeuken.nl

De volgende stijlen bieden we aan. Je kunt deze eenvoudig selecteren via onze configurator.

Geborsteld
Het oppervlak krijgt een mooie matte structuur. Deze afwerking resulteert in een mat oppervlak met geborstelde lijnen. Het vermindert de zichtbaarheid van krassen op het blad en biedt een subtiele, hedendaagse uitstraling.

Gematteerd
Het oppervlakte krijgt een moderne look.

Richtingloos
Deze finish is zeer onderhoudsvriendelijk.

Wild brushed
Het oppervlakte krijgt een industriële look.

Wafelmotief
Heeft een gering slijtoppervlak heeft is daardoor extra duurzaam in gebruik.

Ledermotief
Duurzaam; daar zie je de krasjes niet op door dagelijks gebruik

 

De verschillende vormen

Wij kunnen RVS werkbladen maken in vrijwel alle vormen. In onze configurator, vind je alle veel gevraagde vormen. Heb je wensen die niet in de configurator staan? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Kraan

Het toevoegen van een kraan aan het werkblad vereist een duidelijke specificatie van de gewenste locatie. Indien nodig kan een kraangat worden gerealiseerd voor specifieke kraanmodellen, zoals een Quooker kraan.

Afwerkingen

Naast de standaard afwerkingen zijn er aanvullende bewerkingen beschikbaar, zoals een blokprofiel, facetranden en tegelkanten. Een facetrand omvat een afschuining aan de zichtzijderanden, terwijl een tegelkant een opstaand randje van ongeveer 5 cm biedt voor het plaatsen van tegels. Deze bewerkingen worden op maat uitgevoerd tijdens het productieproces. Lees hier meer over onze afwerkingen

Aanvullende Bewerkingen:

 

Hieronder vind je een voorbeeld van een blokprofiel.

Proces en Levertijden:

Normaal gesproken is de levertijd van een RVS werkblad op maat zo’n 3 a 4 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de complexiteit. Vooraf krijg je van ons altijd te horen wat de levertijd gaat zijn. We maken de werkbladen in Friesland in onze eigen loods.