RVS Werkblad op maat

Een werkblad van roestvrij staal kent vele voordelen. c Hoe we dat doen? Dat vertellen we graag hieronder. Benieuwd naar de kosten? Geef dan via de onderstaande knop uw wensen door, en ontvang binnen 48 uur een vrijblijvende offerte op maat!

Jouw wensen staan centraal

Wanneer we weten hoe jij het RVS werkblad wilt hebben, dan kunnen we alles in kaart brengen met behulp van een CAD tekenprogramma. Hierin nemen we alle onderdelen mee die je belangrijk vindt. Van de dikte van het blad tot de gekozen finish tot de eventuele panelen. Zo weten we precies hoe het gewenste resultaat er uit moet komen te zien.

Wanneer alles getekend is en jij akkoord bent, starten we met het produceren van het RVS werkblad. Uiteraard is dit maatwerk. We snijden alles met behulp van een lasersnij machine en een plasmasnijder. De gewenste profilering realiseren we met een kantbak en vanzelfsprekend lassen we ook de hoeken keurig. Zo zorgen we ervoor dat het er perfect uitziet.

Als je de spoelbak naar wens hebt gekozen, dan lassen we deze naadloos in met behulp van een puntlasmachine. Vervolgens slijpen we de hoeken en de spoelbakranden er af in de slijpafdeling. Op die manier past de RVS spoelbak perfect bij uw aanrechtblad.
Tot slot voegen we aan de onderzijde van het RVS werkblad houtvullen toe. Hiervoor verlijmen we een multiplex plaat met roestvrijstaal. Zo zorgen we ervoor dat het werkblad sterk is een goed gemonteerd kan worden op keukenkasten.

Met de bovenstaande stappen zorgen we ervoor dat we een prachtig RVS werkblad op maat aan je kunnen leveren. Heb je verder nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bekijk onze veelgestelde vragen!

Stuur ons gerust een bericht

Wij reageren zo snel mogelijk, sowieso binnen 48 uur!

Met een telefoonnummer kunnen we je sneller bereiken om eventuele vragen te stellen.
Waarmee kunnen wij je helpen?