RVS aanrechtblad

Een RVS aanrechtblad is een uitstekende keuze als het gaat om je keuken. Hieronder sommen we de belangrijkste voordelen op. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden voor jouw keuken? Vraag dan binnen 3 minuten een vrijblijvende offerte op met onze offerte tool.

duurzaamheid:
RVS is een zeer sterk en duurzaam materiaal. Bestand tegen hitte, vlekken en corrosie, ideaal voor keukens en andere ruimtes waar water, hitte en etensresten regelmatig in contact komen.

hygiënisch:
Roestvrij staal is niet-poreus, waardoor bacteriën en virussen zich niet op het oppervlak kunnen nestelen. Als zodanig is het zeer hygiënisch en onmisbaar in de keukenomgeving.

Makkelijk onderhoud:
Het schoonmaken van een RVS keukenwerkblad is eenvoudig. Veeg schoon met een mild reinigingsmiddel en een zachte doek. Het is ook bestand tegen de meeste huishoudelijke schoonmaakmiddelen, wat het onderhoud nog eenvoudiger maakt.

Prachtig om naar te kijken:
RVS heeft een moderne en elegante uitstraling en is geschikt voor diverse keukenstijlen. Het kan ook worden gecombineerd met andere materialen om een ​​unieke en persoonlijke look te creëren.

Hitte bestendig:
RVS is bestand tegen hoge temperaturen, dus je kunt er hete braadpannen en pannen direct op plaatsen.

Milieuvriendelijk:
Omdat RVS volledig recyclebaar is, heeft het een kleine ecologische voetafdruk. Het is daardoor een milieuvriendelijke keuze voor je keuken.

Veelgestelde vragen

Hieronder behandelen we enkele veelgestelde vragen. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of vul binnen enkele minuten onze offerte tool in voor een vrijblijvende offerte op maat!

Wat kost een RVS aanrechtblad?

De prijs van onze RVS aanrechtbladen is afhankelijk van uw specifieke wensen. Voor een nauwkeurige offerte, vraag uw leverancier om een ​​offerte1.

Wat kost een RVS aanrechtblad?

Wij leveren de aanrechtbladen door heel Nederland. In België leveren we in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Levering wordt gedaan door een geautoriseerde leverancier. Leverancier verzorgt geen montage. Voor installatie op een werkblad raden we aan contact op te nemen met een plaatselijk installatiebedrijf1.